Annelies en Lisa Schreuder

Annalies Schreuder

Net als twee jaar geleden heb ik mij ook dit jaar opgegeven voor “Rondje Kunst aan het Boterdiep”.
Sinds 2008 schilder ik op donderdagavond in de Meenschaar in Bedum. Het schilderseizoen loopt van september tot en met april. De eerste jaren was dit onder begeleiding van een docente en de laatste jaren schilder ik met een vaste club van acht personen. Zo nu en dan krijgen we les van een gastdocent.
Het liefst schilder ik strand & zee of bloemen. Ik schilder graag met acryl op doek en gebruik voor de bloemen graag felle kleuren.
Naast schilderen is fotograferen een hobby van mij. Als voorbeeld voor mijn schilderijen gebruik ik vaak eigen foto’s.  De strand schilderijen zijn gemaakt met foto’s van Ameland als voorbeeld.
Ik hoop dat ook dit jaar veel mensen langskomen om een kijkje te nemen.

Lisa Schreuder

Twee jaar geleden heb ik, samen met mijn moeder, mee gedaan aan Rondje Kunst, met tekeningen. Tekenen is al jaren een hobby van mij en dat doe ik vooral met grijs potlood. Later ben ik ook wat meer gaan schilderen met aquarel en af en toe eens met krijt, pen of acryl verf. Meestal pluk ik plaatjes van landschappen, mensen of dieren van internet en soms, bij gelegenheid, teken ik een bekende.  Verder is naast tekenen fotografie een hobby geworden en heb ik dit jaar een fotocursus gevolgd.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close